Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgebracht ter ere van het gouden jubileum BNI

Speciale uitgave 50 jaar interieurarchitectuur in Nederland dankzij subsidie Stimuleringsfonds

Afgelopen vrijdag 9 november vierde BNI (de beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten) het 50 jarig jubileumfeest. Ook veel oud-gedienden die al vele jaren lid zijn waren daarbij aanwezig, waaronder 6 oud-voorzitters.

BNI heeft, mede dankzij een subsidie van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, een speciale uitgave laten maken over 50 jaar interieurarchitectuur in Nederland, 50 jaar BNI. Onderzoeker en schrijver van deze uitgave is Ilja Meijer en zij liet tijdens de avond een mooi overzicht zien van het werk van BNI-leden van de afgelopen 50 jaar.

Geïnteresseerd in deze uitgave? Het is te bestellen bij secretariaat@bni.nl voor het bedrag van € 12,50.

BNI ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland en heeft in de afgelopen 50 jaar een belangrijke rol gespeeld in de belangenbehartiging van de interieurarchitect.

Wil je lid worden van de BNI als interieurarchitect of bedrijf? Bel of mail naar Annemiek Teesing, bureau-coördinator BNI, 020-7372362, info@bni.nl voor meer informatie.