Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vier nieuwe interieurconcepten

Orac komt met collectie Modern

Het Belgische bedrijf Orac ontwikkelt en produceert decoratieve afwerkingsproducten voor het interieur. De nieuwe Modern-collectie biedt mogelijkheden voor het interieur met vier nieuwe concepten.
"Waar de meesten een kale muur zien, ziet Orac een blanco canvas. Modern hoeft niet strak en steriel te zijn. Met de ornamenten breng je persoonlijkheid in het interieur. Kroonlijst of verlichtingsprofiel, plint of wandbekleding, boven wordt onder of onder wordt boven. Alles is mogelijk", laat een woordvoerder weten. De ornamenten zijn gebruiksvriendelijk en veelzijdig.

Light up the room
Compact design lighting zijn vier compacte verlichtingsprofielen, ontworpen door Orio Tonini. Hiermee kan indirecte verlichting of direct licht als accent toegevoegd worden aan het interieur. De universele profielen passen in elke ruimte, als uplighter of downlighter, als plint, wandlijst of kroonlijst. "De lichtprofielen maken de ruimtes visueel groter, brengen gezelligheid in huis en vormen zowel functionele verlichting als een speels accent", aldus Orac.Step up
Met drie nieuwkomers telt de Steps-familie nu zeven hedendaagse profielen, gebaseerd op het moedermodel. Deze kunnen individueel of gecombineerd met verschillende varianten gebruikt worden. Steps lenen zich als verlichtingsprofiel, kroonlijst en border. De vormen van de hand van Orio Tonini met rechte lijnen maximaliseren het spel van licht en schaduw. Met schaduwlijnen wordt het lineaire patroon extra benadrukt.

Highline
Nieuw in de Higline serie is de plint met trapje. Dat brengt het totaal op drie interieurvarianten. De multifunctionele profielen, ontworpen door Pierre Daems, kunnen gebruikt worden als plint, deurlijst of kroonlijst. Dankzij zijn vormgeving creëert Highline visuele effecten. "Verf je de plinten mee met de muur? Dan profiteer je van het grootste verruimende effect. Zoek je een oplossing voor onregelmatige vormen of vloeiend bochtenwerk? Highline bestaat ook in een flexibele uitvoering", zo laat Orac weten.

3D panels
"Met de 3D-panelen van Modern kan een speels effect gecreëerd worden. De muur of plafond wordt een stukje kunst. Abstracte stijlen of geometrische vormen? Ze combineren moeiteloos met de designs zigzag, envelop of circle." 

Orac is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en produceren van 3D-ornamenten. Het aanbod bestaat zowel uit plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen als profielen voor indirecte verlichting. De producten worden wereldwijd verdeeld in meer dan 80 landen.

Meer informatie:
Orac
E-mail: info@oracdecor.com
www.oracdecor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven