Geschikt voor kantoorinrichting, woning en publieke ruimten.

Twinline dankt naam aan symmetrische vorm

Met Twinline heeft Multiline een lichtprofiel ontwikkeld dat flexibiliteit en personalisatie biedt. Dit maatwerksysteem is familie van de productserie Rekta 30 en geeft de klant de mogelijkheid om de
modules volledig naar wens te bepalen. Twinline dankt zijn naam aan zijn symmetrische vorm en is als opbouw- of pendelmodel verkrijgbaar.

De armatuur bestaat uit een basisprofiel en doorlopende zijprofielen. Het basisprofiel herbergt de elektronische componenten en is eveneens geschikt voor de integratie van lineaire LED boards voor indirecte verlichting bij pendelmontage. Daarnaast bieden de plafondinbouwarmaturen (downlights) en richtbare opbouw- of inbouwspots de nodige aanvulling voor accentverlichting. De zijprofielen kunnen in de gewenste lengte aan het basisprofiel bevestigd worden en zowel met lineaire LED boards als downlight modules uitgerust worden.

Dankzij het dynamisch lichtontwerp is het mogelijk om functionele en accentverlichting te creëren en met elkaar te combineren. Twinline is in het bijzonder geschikt voor kantoorinrichtingen en komt eveneens tot zijn recht in woningen en publieke ruimtes.

Bij Twinline vormt het basisprofiel de constante factor en kan de klant zelf het aantal en de positie van de zijprofielen en/of downlights
bepalen. Deze modules worden met behulp van een veer in de lineaire uitsparing van het basisprofiel geklikt. Het basisprofiel bevat naast optionele inbouw- en/of opbouwspots steeds de driver. Twinline kan optioneel voorzien worden van noodmodules, bewegings– en/of daglichtsensoren.

De profielen zijn in een RAL-kleur naar keuze verkrijgbaar, gelakt volgens de polyester poedercoating procedure. Om de klant de nodige flexibiliteit en vrijheid op vlak van design te bieden, is het mogelijk om een gelijke of verschillende RAL-kleur voor het basisprofiel en de zijprofielen te kiezen.

Meer informatie:
Multiline
Email: sales@multiline-licht.com 
www.multiline.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven