Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux

Intirio en TrendZ Belgium pakken op 27, 28 en 29 januari samen uit

Op 27, 28 en 29 januari 2019 is het Gentse Flanders Expo het toneel van een allesomvattend interieurevenement. De vertrouwde beurs Intirio en de nieuwkomer TrendZ Belgium komen met een volledig aanbod voor de hele interieurmarkt. Alle sectoren zullen vertegenwoordigd zijn, met een productgamma voor zowel de detailhandel als projectmarkt. Het aansluitende Interieurdecoratie Congres zorgt voor extra informatie en duiding.

Intirio houdt de vinger aan de pols en reageert dan ook enthousiast op het signaal van de markt: een ontmoetingsplek voor interieurspecialisten moet wel degelijk een jaarlijks gebeuren zijn. Eind januari is Intirio dus terug van nooit weggeweest. Met een selectief, high-end aanbod voor de retail- en de projectmarkt van de Benelux. Het aanbod is geconcentreerd rond raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding.

Het Gentse Flanders Expo.

Om het aanbod volledig te maken voor iedere interieurspecialist, is er voor het eerst tegelijkertijd en op dezelfde locatie een nieuw B2B event: TrendZ Belgium. Deze zorgt voor een up-to-date aanbod Living & Lifestyle producten, met focus op de Belgische markt. De kracht van de combinatie van beide beurzen ligt in hun synergie. Ze hebben elk een eigen specifiek productaanbod maar spreken samen een breed publiek van interieurretailers en decoratieprofessionals aan. 

Intirio en TrendZ krijgen nog meer impact door het samenvallen met het Interieurdecoratie Congres. Op maandag 28 januari is er een thema voorzien voor de retailer en op dinsdag 29 januari komt er een seminarie voor de interieurarchitecten. Op die manier kan de bezoeker geïnformeerd en geënthousiasmeerd aan zijn beursbezoek beginnen.

Openingsuren
Zondag 27 januari:    10u.00 > 18u.00
Maandag 28 januari: 10u.00 > 18u.00 
Dinsdag 29 januari:   10u.00 > 18u.00

Meer informatie:
www.intirio.be

Publicatiedatum: