Beste Winkelketen van Nederland

De categoriewinnaars van de publieksprijzen 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' 2018-2019 en 'ABN AMRO Webshop Awards' 2018-2019 zijn bekend. Bijna 215.000 mensen gaven gehoor aan de oproep om uit 450 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. Met als resultaat 29 categoriewinnaars voor 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' en 24 categoriewinnaars voor 'ABN AMRO Webshop Awards Nederland'.

Beter Bed ging met liefst drie awards naar huis. FOTO DONALD TRUNG

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats in Circl: het circulaire paviljoen van hoofdsponsor ABN AMRO in Amsterdam. In de woon- en interieurbranche won Ikea in de twee categorie├źn Wonen en Keukens & Badkamers. In de categorie Slapen ging Beter Bed met de hoogste eer strijken. De Nederlandse slaapkamerexpert was ook winnaar van de Webshop Awards Nederland 2018 - 2019. Op het gebied van Wonen ging fonQ met een award naar huis.

Tot en met 16 oktober
De winnaars van de categorie's zijn alle genomineerd op overall winnaar te worden van de titel 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' van de 'ABN AMRO Webshop Awards Nederland'. Consumenten kunnen de categoriewinnaars tot en met 16 oktober blijven beoordelen via www.bestewinkelketen.nl/stemmen en www.webshop-awards.nl/stemmen. Winnaar van de titel 'ABN AMRO Beste winkelketen van Nederland' en welke retailer de 'ABN AMRO Webshop Awards Nederland' in de wacht sleept, wordt bekendgemaakt op het 'ABN AMRO retailer van het jaar' gala dat op donderdag 18 oktober geplaatst Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. ABN AMRO Beste Retail Executive 'en' ABN AMRO Beste Retail Managementteam 'uitgereikt.

Kaarten kunnen worden besteld via www.retaileroftheyear.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven