Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hendri Tjoelker, eigenaar van Hubo Opende:

'Ik heb de Hubo-formule achter mij staan, maar ik moet wel de kar trekken'

Hendri Tjoelker, eigenaar van Hubo Opende, heeft de winkel zes jaar geleden overgenomen van zijn vader en is de vierde generatie die aan het roer staat in deze familiezaak. "Het is best uitdagend om alles goed te laten verlopen. Je hebt te maken met personeel, een stukje omzet, je wilt dat de klanten blij zijn. Het zijn allemaal verschillende wissels die elkaar moeten versterken. Ik heb de Hubo-formule achter mij staan, maar ik moet wel de kar trekken. Die verantwoordelijkheid voel je."

Hij vervolgt: "Ik moet zeggen dat het steeds beter gaat. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Zo zijn wij van een vrij kleine winkel naar een grotere gegaan, hebben we een nieuwe uitstraling doorgevoerd. Dat zijn best spannende dingen. Als ik nu zo om me heen kijk en zie dat alles lekker reilt en zeilt, geeft dat mij een heel voldaan gevoel en heb ik zin in wat komen gaat."Meer informatie:
Hubo Opende
De Wending 14
9865 VC Opende
(0594) 65 90 13
[email protected]
www.hubo.nl

Publicatiedatum: