Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloeiende lijnen en ronde vormen

JEE-O presenteert nieuwe bad Jasmine

Vorige week vond de vakbeurs Design District plaats in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Ook JEE-O was een van de exposanten en blikt tevreden terug.

A touch of lime
Deze kleur staat voor hoop en verwachting, en inspireert tot vernieuwing en vitaliteit. ''Precies waar JEE-O voor staat: WE inspire, WE create, WE energise.'' Zo waren de badvuller en kraan in lime kleur gepresenteerd op de beurs. Ook de special artist uitvoering op de JEE-O waskom was te zien.

DADO design collectie
JEE-O presenteerde een nieuwkomer, namelijk het Jasmine bad uit de DADO design collectie. Dit bad kenmerkt zich door haar vloeiende lijnen en met haar ronde vorm voelt het alsof de Jasmine je omarmt.

Ook werden andere designproducten in de stand gepresenteerd, zoals de cone en bloom series. Dit was slechts een kleine impressie van de hele collectie.Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Het merk is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd!

Meer informatie:
JEE-O
[email protected]
www.jee-o.com