Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Explosie beddenwinkel: politie zoekt beelden

In het onderzoek naar de explosie bij een beddenwinkel in Leiden is de politie op zoek naar camerabeelden en getuigen. De explosie vond plaats in de nacht van 20 op 21 mei rond 0.30 uur bij de voordeur van de winkel aan de Brandts Buyskade, waardoor brand ontstond. Hoewel niemand gewond raakte, liep het pand flinke schade op en ontstond er onrust onder omwonenden. De burgemeester heeft de winkel voor vier weken gesloten. De politie vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien of meer weten over het mogelijke motief zich te melden.


Foto: Dreamstime.

Vorige week schrok Leiden op, nadat er een explosief afging bij het pand van Boxspringstudio.nl. Vlak daarna besloot burgemeester Peter van der Velden de winkel tijdelijk te sluiten. De politie onderzoekt momenteel het incident, maar duidelijkheid over de toedracht van de explosie is er nog niet. "Het motief en de toedracht vormen een belangrijk onderdeel van het politieonderzoek. Daar worden nu geen mededelingen over gedaan."

Bron: Omroep West

Publicatiedatum: