Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nog geen duidelijkheid over toedracht explosie bij beddenzaak'

Vorige week schrok Leiden op, nadat er een explosief afging bij het pand van Boxspringstudio.nl. Vlak daarna besloot burgemeester Peter van der Velden de winkel tijdelijk te sluiten. De politie onderzoekt momenteel het incident, maar duidelijkheid over de toedracht van de explosie is er nog niet. "Het motief en de toedracht vormen een belangrijk onderdeel van het politieonderzoek. Daar worden nu geen mededelingen over gedaan."


Foto: Dreamstime.

Dit werd duidelijk tijdens een vergadering van de raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid. "We zien dat de criminaliteit toeneemt en dat we steeds vaker te maken krijgen met ondermijning", zei GroenLinks-raadslid Emma van Bree. "We willen meer explosies in de stad voorkomen en daarom willen we weten wat de toedracht is en ook welke acties er kunnen worden ondernomen om dit soort zaken in de kiem te smoren."

Bron: Sleutelstad.nl

Publicatiedatum: