Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Langs 125 adressen met alle noviteiten

Villeroy & Boch rijdt door heel Nederland

In het kader van de InnovationTour2024 reed Villeroy & Boch de afgelopen weken door heel Nederland met de speciale ViMobile Truck; van Leeuwarden, Alkmaar, Goes tot aan Maastricht. Aan het eind van deze tour heeft Villeroy & Boch ruim 125 adressen bezocht. Inmiddels is de laatste week van de roadshow door Nederland aangebroken en stond de truck gisteren o.a. bij Technisch Unie in Breda. Daar presenteerden Jack van Beers en Stan Bruijstens van Villeroy & Boch door middel van de speciale ViMobile truck op locatie de nieuwste producten én innovaties van 2024.Nieuwe TwistFlush[e3] en Architectura collectie
Zo is in de truck o.a. de nieuwe TwistFlush[e3] spoeltechnologie voor het eerst te zien. TwistFlush[e³] maakt gebruik van de vortex spoeltechnologie die een krachtige waterwerveling genereert. Dit wordt beschouwd als het meest geavanceerde spoelsysteem op de markt. Villeroy & Boch is drie jaar geleden deze weg ingeslagen met TwistFlush voor optimale spoelprestaties en toilethygiëne in combinatie met een lager waterverbruik. Met TwistFlush[e³] is deze innovatieve vortex spoeltechnologie nu verder ontwikkeld en zorgt voor uitstekende hygiëne in de badkamer en toiletruimte. Deze innovatieve spoeltechnologie past Villeroy & Boch voor het eerst toe op de vernieuwde en uitgebreide Architectura collectie. De nieuwe Architectura collectie heeft niet alleen een mooi nieuw design en nieuwe formaten wastafels gekregen, maar heeft nu voor het eerst ook bijpassende meubels. De nieuwe Architectura wastafels en meubels konden daardoor ook niet ontbreken in de ViMobile truck.Volledige kranenassortiment
Naast de TwistFlush[e3] en Architectura collectie konden installateurs ook het volledige kranenassortiment van Villeroy & Boch in de truck bewonderen inclusief het nieuwe Infinity Showers douche-assortiment en de nieuwste koudwaterfonteintjes. Alle finishes zoals Brushed Gold, Brushed Nickel, Black Matt en Chrome waren in de truck te zien.

Douchevloeren en nieuwe douche-wc in Pure Black
En dat was nog niet alles! Ook alle kleuren Squaro Infinity douchevloeren, inclusief de twee nieuwe kleuren beige Almond en de groentint Morning Green, waren te zien in de truck evenals de ViClean-I 200 douche-wc. En deze nieuwe douche-wc werd gepresenteerd in de kleur Pure Black; Villeroy & Boch is namelijk de enige producent die een douche-wc in kleur in het assortiment heeft. De ViClean-I 200 in het zwart kon daardoor niet ontbreken in de Villeroy & Boch truck.

Succesvolle roadshow komt terug
De afgelopen zes weken waren enorm succesvol en nu heeft Villeroy & Boch nog een paar mooie laatste dagen op de planning staan. De truck rijdt de komende dagen o.a. nog naar Capelle, Rotterdam en Breda. Dit weekend gaat de truck de grens over en start de roadshow in België, maar door het grote succes zal de truck in september voor twee weken terugkomen naar ons land om de tour af te sluiten.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: