Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duravit voorziet One Thousand Museum van hoogwaardig sanitair

One Thousand Museum, een luxe wolkenkrabber van Zaha Hadid in Miami, is uitgerust met het sanitair van Duravit. De naam "One Thousand Museum" verwijst naar de bevoorrechte locatie tegenover het museumpark aan Biscayne Boulevard 1000. Het architecturale werk van de in 2016 overleden architect kenmerkt zich vooral door haar typische harmonieuze samensmelting van futuristisch design en organische elementen.Het meest opvallende kenmerk van het 216 meter hoge bouwwerk is het gebogen witte betonnen exoskelet, dat op indrukwekkende wijze om het gebouw heen slingert en een interessant contrast vormt met de gefacetteerde, kristalachtige gevel. "Het ontwerp vertegenwoordigt zowel structurele als architectonische vloeibaarheid", legt Chris Lepine, projectmanager bij Zaha Hadid Architects, uit. "De structuur wordt naar behoefte dikker of dunner, waardoor er continuïteit ontstaat tussen architectuur en constructie." De 62 verdiepingen tellende wolkenkrabber omvat in totaal 83 luxe appartementen met eersteklas voorzieningen en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende skyline van Miami, Biscayne Bay en de Atlantische Oceaan.

Geheel in lijn met de innovatieve visie van Hadid zijn de luxe badkamers van One Thousand Museum uitgerust met hoogwaardig sanitair van Duravit – waaronder de series DuraStyle, Starck 3 en Starck 2, die de moderne sfeer onderstrepen. In de gemarmerde badkamers benadrukken de eenvoudige, gereduceerde vormen van de Starck 3 inbouwwastafels bijvoorbeeld de hoogwaardige uitstraling, terwijl de Starck 2 wandtoiletten de luxe gastenbadkamers sieren.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: