Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe Geberit AquaClean Alba douchewc is een revolutie in de badkamer'

Geberit lanceert de Geberit AquaClean Alba douchewc, naar eigen zeggen een 'revoltie in de badkamer'. Voor het eerst wordt daarmee een douchewc toegankelijk voor een grote groep particulieren, hotels, interieurarchitecten en planners ten behoeve van wooncomplexen, kantoorgebouwen en cruiseschepen. Geberit AquaClean Alba richt zich op de essentiële functies van een douchewc; een verfrissende WhirlSpray douchestraal, een krachtige TurboFlush spoeltechnologie, een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling en dit alles tegen een bescheiden meerprijs in vergelijking met een conventioneel wandcloset. Het nieuw ontwikkelde bevestigingselement en de geoptimaliseerde verpakking maakt de installatie van de AquaClean Alba nog eenvoudiger. Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen haalbaar.Dat water beter schoonmaakt en hygiënischer is dan papier, daar zijn de meeste mensen wel van overtuigd. Vooral het financiële aspect was een struikelblok bij de aanschaf van een douchewc. Geberit heeft dit struikelblok met de AquaClean Alba weggenomen. Vrijwel iedereen kan nu het comfort, de hygiëne en de frisheid van het reinigen met water ervaren.

"Het is de hoogste tijd voor een langverwachte stap vooruit in hygiëne in de badkamer", aldus Margit Pfeifer, hoofd Geberit AquaClean. "De nieuwe douchewc AquaClean Alba brengt deze vooruitgang naar de gewone badkamer. Ondanks het feit dat de nieuwe AquaClean Alba gepositioneerd is als een instapmodel, omvat het de uitgebreide expertise van Geberit en een aantal premium kenmerken. Dit omvat onder andere de WhirlSpray douchetechnologie, die voor een zorgvuldige en tegelijkertijd zachte reiniging van de intieme zones zorgt. De randloze AquaClean Alba beschikt ook over de ultramoderne TurboFlush-technologie."

Het ontwerp van AquaClean Alba komt van topontwerper Christoph Behling, net als de andere AquaClean douchewc-modellen. Bij het ontwerp van het nieuwste familielid heeft Behling prioriteit gegeven aan een eenvoudig en elegant ontwerp, dat doet denken aan een conventioneel toilet en waarbij de technische eenheid in het keramiek is weggewerkt. AquaClean Alba is net als de andere AquaClean-modellen vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: