Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf richt focus volledig op franchise-samenwerking

IGM wil na verkoop van Badkamerwinkel haar positie als franchisegever verder versterken

IGM, franchisegever van Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter, gaat zich weer volledig richten op haar oorspronkelijke doelstelling: "Een zo hoog mogelijk stabiel rendement voor de aangesloten ondernemers realiseren." Als gevolg van dit strategische besluit wordt Badkamerwinkel overgenomen door Sawiday/Sanitairwinkel. Met deze overname wil IGM haar positie als franchisegever op het gebied van sanitair en installatietechniek in Nederland verder versterken en haar groeiambities verwezenlijken.


Het hoofdkantoor van IGM in Geldermalsen.

In 1979 is Baderie opgericht als coöperatieve vereniging. In latere jaren heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een franchiseorganisatie en zijn de formules Bad in Beeld en InstalCenter onder de overkoepelende naam IGM toegevoegd. Sinds 2013 is IGM eveneens zelfstandig actief met Badkamerwinkel.nl en een aantal fysieke winkels.

"Badkamerwinkel heeft IGM veel gebracht en met trots kijken we terug op de marktpositie die Badkamerwinkel in de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. Focus op franchise en inkoopsamenwerking is na een grondige markt- en bedrijfsanalyse de beste en een logische strategische keuze voor IGM. Nog altijd zijn Baderie-ondernemers eigenaar van IGM en daardoor zit de kracht van samenwerken in onze genen. We gaan back to our roots", aldus Jos Roodhuizen, directeur IGM.

In de afgelopen maanden is IGM flink gegroeid in het aantal vestigingen van haar franchiseformules. Naast de sterke positionering van de verschillende formules is het eigen sanitairmerk Regn onderscheidend in de markt en een aantrekkelijk product voor alle franchisenemers van IGM. In totaal heeft IGM 134 vestigingen en een inkoopvolume van ruim 130 miljoen euro in Nederland.

Meer informatie:
IGM
De Ooyen 7a
4191 PB Geldermalsen
+31 (0) 418 655105
[email protected]
www.igm.nl

Publicatiedatum: