Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duka restylet doucheserie Multi-S 4000

Douchen onder een schuin dak, in een nis, in een hoek, in bad of een inloopdouche; elke badkameromgeving is ongeacht de vorm, afmeting of doucheoplossing in te vullen met de Multi-S 4000 doucheserie van Duka.

Duka heeft de serie nu gerestyled, waardoor deze qua design nog beter past in de hedendaagse badkamer en qua installatie-, gebruiks- en bedieningsgemak nog optimaler aansluit bij de huidige wensen van de installateur en de gebruiker.Het design van de twee meter hoge Multi-S 4000 doucheserie is esthetisch eenvoudig vanwege het profielarme ontwerp. Het ontwerp is teruggebracht tot de essentie; enkel een verticaal, slank ontworpen profiel is zichtbaar, waarbij het 6 mm gehard veiligheidsglas geheel tot aan de bovenzijde doorloopt. Het minimalistische ontwerp van de douchewand wordt versterkt door de UV-lijmtechnologie, waarmee de scharnieren en de optionele handdoekhouder onzichtbaar aan het glas worden bevestigd. De binnenzijde van het glas blijft daardoor glad, wat een groot gemak biedt bij het kalkvrijhouden van de glaswand. Voor het perfect sluiten van de douchedeur is een magneet blind in het aansluitprofiel verwerkt. Onzichtbaar voor het oog, maar des te prettiger in het gebruik.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it

Publicatiedatum: