Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloomon lanceert limited edition vaas met influencer Romy Boomsma

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket en zijn te koop vanaf 15 april.

Statement vaas
Romy heeft een grote liefde voor bloemen en staat, onder andere door haar geliefde keramieken creaties, bekend als creatieve alleskunner. Tot nu toe waren Romy's designs op keramiek niet te koop, maar daar komt verandering in. Exclusief voor bloomon ontwierp zij een kleurrijke vaas. Deze keramieken vaas heeft een dromerig design en bestaat uit handgemaakte schilderingen van Romy. Iedere vaas is uniek en handgemaakt door Royal Goedewaagen Nederland. bloomon's floral designers hebben voor Romy's vaas een bijpassend moederdagboeket samengesteld, gevuld met Romy's favoriete voorjaarsbloemen in zachte pastelkleuren.



Liefde voor bloemen
"We zijn ontzettend blij met deze samenwerking", vertelt Daniƫlle Schoop, Brand Lead bij bloomon. "Het is voor ons als merk de eerste keer dat we een beschilderde vaas aanbieden, volledig ontworpen door een creative als Romy. Het was erg fijn om met iemand samen te werken die dezelfde passie deelt voor bloemen, en dat zie je terug in het eindresultaat!"

Romy Boomsma: "Deze samenwerking voelt voor mij echt als de perfecte match van twee van mijn hobby's: bloemen en keramiek. Voor het ontwerp heb ik gekozen voor een paar van mijn favoriete schilderingen, namelijk bloemen en planten. Deze komen bij mij bijna altijd terug op mijn keramiekwerk, net als rommelige sterretjes en een combinatie van kleuren als blauw en oranje. Het is de grootste vaas die ik ooit heb ontworpen, dus dat was een leuke uitdaging. Het is een mooie, stevige vaas geworden, perfect voor mooie grote bossen bloemen. Een vaas die hopelijk voor heel wat jaren plezier gaat zorgen."



Meer informatie:
bloomon
www.bloomon.nl

Publicatiedatum: