Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studio Sosef transformeerde van schildersbedrijf naar complete interieurinrichter

Studio Sosef is ruim 85 jaar geleden begonnen als schildersbedrijf. In 1937 richtte Cor Sosef een schildersbedrijf op aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk. In 1999 namen de huidige eigenaren Erik en Antoinette Sosef het roer over van (schoon)vader Wim. In 2001 werd de samenwerking met Hans van der Knaap aangegaan en werd de naam omgetoverd tot Sosef-Knaap. Sosef-Knaap is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf voor complete interieurinrichting actief vanuit Naaldwijk.

Al 87 jaar staat Studio Sosef bekend als een vertrouwde naam in schilderwerk en woningstoffering onder de naam Sosef-Knaap. De afgelopen vier jaar heeft het bedrijf een transformatie ondergaan door ook meubels te gaan verkopen en complete interieurprojecten aan te bieden, van 3D-tekeningen tot uitvoering. Marjon Hanemaaijer van Studio Sosef vertelt meer over de ontwikkeling van het bedrijf en de sleutelfactoren achter het succes.


Naast woningstoffering is Sosef - Knaap ook gespecialiseerd in schilderwerken.

Volgens Marjon is het vermogen om alles voor de klant uit te voeren zonder dat zij zich ergens zorgen over hoeven te maken een van de belangrijkste succesfactoren van Studio Sosef. "Een keer een sleutel en wij regelen dit," benadrukt ze. Dit totaalpakket, gecombineerd met kwaliteit en een zeer betrokken sfeer naar de klant toe, onderscheidt Studio Sosef van andere interieurbedrijven, laat ze weten.


Een kijkje in de recent gerealiseerde bedrijfskantine.

Marjon legt uit dat Studio Sosef zich onderscheidt door net even anders te ontwerpen en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Ze zijn trots op totaalprojecten zoals een recent gerealiseerde bedrijfskantine, waar ze van kleuradvies tot een lichtplan alles hebben verzorgd. Het zijn vooral de totaalprojecten waar Studio Sosef zich op richt, waarbij ze van begin tot eind betrokken zijn om de klant te verrassen met een interieur dat volledig bij hen past. "En met de jarenlange ervaring, het meegaan met de tijd zoals trends, technologie├źn en samenwerkingen met aannemers en timmerbedrijven heeft er voor gezorgd dat we dit soort projecten met kwaliteit en vertrouwen kunnen realiseren", vult Sara Sosef aan.


Marjon (l.) in gesprek met 'een klant'. Rechts haar collega en interieurontwerpster Allysa.

Met betrekking tot de toekomst ziet Marjon Studio Sosef voortbouwen op hun succes, met nieuwe collecties meubels, wandbekleding en stoffen om aan de laatste trends te voldoen. Het bedrijf blijft evolueren en groeien, met een focus op kwaliteit en een toegewijd team dat klaarstaat om elke interieuruitdaging aan te gaan.

Met hun complete interieurconcept van A tot Z en hun unieke benadering van ontwerp en uitvoering, blijft Studio Sosef volgens Marjon een gewaardeerde speler in de wereld van interieurontwerp en -inrichting.

Meer informatie:
Studio Sosef
Smederijstraat 44
2671 BV Naaldwijk
0174 - 63 01 12
info@sosef.nl
www.studiososef.nl