Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Baden+ verhuist naar Campus Hambaken

Baden+ komt naar Campus Hambaken in Den Bosch vanaf mei 2024. De leverancier van badkamers, heeft besloten te verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor vanwege hun groei. Het nieuwe kantoor van Baden+ zal zich bevinden op een strategische locatie, vlakbij de A59. Deze gunstige ligging biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg en vergemakkelijkt daarmee het reizen voor medewerkers, klanten en leveranciers.Focus op het nieuwe werken
Baden+ heeft gekozen voor Campus Hambaken vanwege de nadruk op "het nieuwe werken". Dit concept staat centraal in de levendige en dynamische werkomgeving die Campus Offices biedt.

Saskia Euwe, eigenaar van Baden+, legt uit: "Inspiratie, sociale interactie en energie zijn sleutelwoorden die Baden+ als werkgever aan werknemers biedt. Natuurlijk hebben we deze 'vibe' in het team, maar een kantoorlocatie die deze eigenschappen ook uitdraagt, is een enorme plus. Campus Hambaken voldoet hieraan en dan is 1+1… 3."

Moderne faciliteiten voor optimaal comfort
Het nieuwe kantoor van Baden+, met een ruimte van maar liefst 554 m2, zal worden uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder comfortabele werkplekken, een inhouse fotostudio en diverse vergaderruimtes.

Naast de moderne werkruimtes zal Baden+ profiteren van gedeelde voorzieningen op Campus Hambaken, zoals het levendige sociale hart, een groot dakterras en de mogelijkheid om te sporten in de sportschool. Deze voorzieningen dragen bij aan een inspirerende en veelzijdige werkomgeving voor alle medewerkers.

Meer informatie:
Baden+
www.baden-plus.nl

Publicatiedatum: