Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inda toont spiegels, accessoires, douchewanden en badmeubels in Milaan

Tijdens de Salone del Mobile.Milano 2024 zal Inda, een industriële groep in de badkamermeubelsector met 80 jaar ervaring, talrijke nieuwigheden presenteren die alle productcategorieën van het brede assortiment van het merk zullen omvatten.

De belangrijkste focus van de tentoonstelling zal liggen op de wereld van spiegels, een van de meest innovatieve segmenten van het bedrijf. De verfijnde en functionele stijl van Inda wordt zo de hoofdrolspeler van een origineel concept dat de stand zal transformeren tot een omgeving om Italiaanse en internationale bezoekers een interactieve ervaring te bieden."Door de producten die tentoongesteld worden, zal het publiek uit eerste hand kunnen ervaren hoe diep onze knowhow is en de waarden van technologie en maximale kleuraanpassing die geboden worden door het Your Own Color-project, een gewild palet van 15 exclusieve tinten voor alle productcategorieën", aldus Inda.

Andere nieuwigheden, allemaal in het teken van Made in Italy-design, zijn de accessoires, douchewanden en badmeubelcollecties. Meer specifiek, de nieuwe geborsteld gouden afwerking die toegepast wordt op accessoires en douchewanden, kleedt elk element met licht en kostbaarheid, en geeft de geometrieën een warme metallic tint. Wat de meubelreeks betreft, wordt er aan de ene kant een nieuwe serie gelanceerd en aan de andere kant wordt de iconische DIVO-collectie exclusief vernieuwd.

Meer informatie:
INDA
www.inda.net

Publicatiedatum: