Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob van den Maagdenberg stapt over naar concurrent

Het sanitairlabel Hotbath verwelkomt Rob van den Maagdenberg als de nieuwe Managing Director en directeur van de business area Hotbath in de FM Mattsson Group.

Rob sluit zich aan bij Hotbath met een flinke staat van dienst in de sanitairbranche. Hij bracht 10 jaar door bij Grohe, waar hij verschillende sleutelposities bekleedde, met als hoogtepunt zijn rol als eindverantwoordelijke voor Grohe North West Europa. Na zijn periode bij Grohe, doet Rob een uitstapje buiten de branche, maar keert hij uiteindelijk terug en vervult hij de functie van Managing Director voor Nederland bij Duravit gedurende 6 jaar. Zijn diepgaande kennis van de markt en bewezen leiderschapskwaliteiten maken hem de ideale kandidaat om de groeiambities van Hotbath verder te realiseren.


Rob van den Maagdenberg in de showroom van Duravit. FOTO WONEN360

"We zijn blij Rob te mogen verwelkomen als onze nieuwe algemeen directeur", aldus Fredrik Skarp, CEO van de FM Mattsson Group. "Rob's uitgebreide ervaring en strategische visie zullen van groot belang zijn bij het verder verstevigen van Hotbath's positie als toonaangevend kranenmerk in de Benelux en andere geselecteerde exportmarkten. We zijn ervan overtuigd dat Hotbath onder zijn leiding zal blijven groeien en innoveren, met uitzonderlijke producten en een hoog serviceniveau aan onze klanten."

In zijn nieuwe rol zal Rob verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de algehele activiteiten van Hotbath, met speciale focus op de strategische planning en business development. Hij zal nauw samenwerken met het executive team om de groei te stimuleren, de klanttevredenheid te vergroten en de aanwezigheid van Hotbath op de markt te versterken.

"Ik ben blij om mij bij Hotbath aan te sluiten en de ongekende groei van dit gewaardeerde merk verder door te zetten", aldus Rob. "Hotbath heeft een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie, en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en expertise in te zetten om op deze basis voort te bouwen. Samen met het getalenteerde team van Hotbath heb ik er vertrouwen in dat we de verwachtingen van de klant zullen overtreffen en het succes van Hotbath verder kunnen uitbouwen de komende jaren."

De benoeming van Rob tot Algemeen Directeur gaat in per 1 april 2024. Hij zal werkzaam zijn vanaf het hoofdkantoor van Hotbath in Alblasserdam.

Meer informatie:
Hotbath
Nieuwland Parc 210
2952 DC Alblasserdam
+31 (0)70 399 4231
www.hotbath.nl

Publicatiedatum: