Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De nieuwe ViClean-I 200: comfort, hygiëne én design

'Nieuwe comfortzone in de badkamer'

Er is een steeds grotere vraag naar meer comfort in de badkamer én toiletruimte. Dit zorgt er onder andere voor dat de douche-wc aan populariteit wint. Met de nieuwe ViClean-I 200 breidt Villeroy & Boch het assortiment douche-wc's uit. Het model heeft een aantal nieuwe comfort- en hygiënefuncties zoals een optionele ComfortDry föhnfunctie en een verwarmde toiletzitting. Deze functies zijn slim geïntegreerd in het elegante design en hierdoor onzichtbaar van buitenaf.ComfortDry föhnfunctie
Nieuw bij de ViClean-I 200 is de optionele functie ComfortDry: een geïntegreerde föhnfunctie met warme lucht voor optimale frisheid en hygiëne. Deze nieuwe functie maakt toiletpapier helemaal overbodig. Er is keuze uit vijf temperatuurstanden van 25˚C tot 45˚C afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. De ComfortDry is volledig in het paneel van het toilet geïntegreerd, waardoor de ViClean-I 200 er op het eerste gezicht uitziet als een traditioneel toilet.

Verwarmde toiletzitting
Voor ultiem comfort biedt de nieuwe ViClean-I 200 nu ook een verwarmde toiletzitting, waarbij de temperatuur naar wens is aan te passen tot 38˚C. Bij gebruik wordt de zitting binnen enkele seconden gelijkmatig opgewarmd. Om energie te besparen verlaagt de EcoMode de temperatuur automatisch wanneer het toilet niet in gebruik is.

HarmonicWave: optimale hygiëne
De ViClean-I 200 is vervaardigd uit de beste materialen zoals hoge kwaliteit keramiek voor het toilet, een zitting van Duroplast en is afgewerkt met het vuilafstotende CeramicPlus materiaal. De combinatie van hoogwaardig materialen en de nieuwste technologie zorgt voor optimale hygiëne. De HarmonicWave douchetechnologie biedt een aangename, warme douchestraal zoals herkenbaar is voor de ViClean-collectie. De bidetfunctie wordt voor en na gebruik bij de ViClean-I 200 automatisch gereinigd. De watertemperatuur, straalsoort en straalsterkte zijn eenvoudig via de app of afstandsbediening aan te passen. Dankzij de geïntegreerde gebruikersherkenning zijn alle instellingen eenvoudig in een persoonlijk profiel in de app op te slaan.

Designobject
De ViClean-I 200 beschikt over het effectieve DirectFlush-spoelsysteem. Naast de hygiënische voordelen is deze douche-wc een echt designobject. Het toilet heeft een strak, minimalistisch design dankzij de smalle rand waarbij de slimme technologie mooi is weggewerkt in het keramiek. Naast White Alpine is de ViClean-I 200 ook verkrijgbaar in de nieuwe, diepzwarte kleur Pure Black.

Installatiecomfort
Villeroy & Boch heeft met deze nieuwe variant uiteraard ook aan de professional gedacht: de ViClean-I 200 is door slechts één persoon snel en eenvoudig te installeren. De verpakking dient daarbij als montagehulp. Het nieuwe toilet is goed te combineren met de ViConnect-installatiesystemen met geïntegreerde lege doorvoer voor de stroomkabel. Bovendien is de wateraansluitset inbegrepen.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: