Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toilet kan 90 graden draaien, dus eenvoudig op te bergen

Hidealoo wint European Product Design Award

De Britse startup Hidealoo en zijn innovatieve opklapbare toiletmechanisme zijn erkend met een top designprijs, nu de interesse onder huiseigenaren wereldwijd groeit.

Het bedrijf heeft de Top Design Award in de categorie Badkamer Sanitair Equipment van de Home (Huishoudelijke Producten) gewonnen, op de European Product Design Awards 2023, die de expertise van internationale product- en industrieel ontwerpers erkennen en eren die ernaar streven het dagelijks leven te verbeteren met hun praktische en doordachte creaties.

Hidealoo's baanbrekende stalen mechanisme maakt het mogelijk het toilet 90 graden te draaien, zodat het gemakkelijk verborgen kan worden in een kast of muurnis wanneer het niet wordt gebruikt. Dit adresseert zowel de uitdaging van het installeren van toiletten in kleine en moeilijk in te richten ruimtes, als ook het openen van nieuwe mogelijkheden voor huishoudens om hun 'lootilities' te vergroten.

'We zijn vereerd dat we een winnaar zijn in de European Product Design Awards,' merkte de oprichter en uitvinder van Hidealoo, Monty Ravenscroft, op. 'Onze visie is altijd geweest om het dagelijks leven te verbeteren door slim en doordacht ontwerp, en het heeft meer dan vijf jaar van ontwikkeling, engineering en testen gekost om de Hidealoo te perfectioneren.'

Hij vervolgde: 'Er is niets anders zoals Hidealoo op de markt en wat ons blijft verbazen is het oneindige aantal manieren waarop onze klanten het frame gebruiken om aan hun individuele behoeften te voldoen. Hoewel ongeveer 25% van de huidige installaties in traditionele badkamers plaatsvindt, wordt de meerderheid van de frames gebruikt om toiletten te installeren op meer ongebruikelijke locaties, met name binnen bijkeukens.'

Het Hidealoo frame wordt geproduceerd in Groot-Brittanniƫ en kan tot 400kg gewicht dragen. Het is getest door 250k keer gebruikt te worden - het equivalent van meer dan 10 keer per dag bewogen worden voor 65 jaar.

Sinds de lancering in 2023 heeft Hidealoo een enorme interesse gezien. Het frame is nu te vinden in huizen over de hele wereld, inclusief Singapore, Roemeniƫ, Oostenrijk, Duitsland, Sloveniƫ, Ierland en de VS.

Meer informatie:
Hidealoo
www.hidealoo.com

Publicatiedatum: