Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sani-Dump Aalsmeer wordt verbouwd

Sani-Dump zit tien jaar met een showroom aan de Lakenblekerstraat in Aalsmeer. Het pand wordt binnenkort met de grond gelijkgemaakt. Daarvoor in de plaats komt een opzienbarend gebouwencomplex waarvan Sani-Dump de hoofdgebruiker wordt. Dat meldt Aalsmeervandaag.nl.

De sanitairspecialist, die al tien jaar een showroom op deze locatie heeft en voorheen het magazijn beheerde voor andere vestigingen in Noord-Holland, kijkt uit naar de nieuwbouw. Franchisenemer Nana Aniam vertelt dat het pand bijna in andere handen was gekomen, maar dankzij een bevriende ontwikkelaar en de sympathie voor zijn bedrijf, kreeg Sani-Dump de kans om te blijven.

Nana enthousiast over de toekomstplannen, met onder meer meerdere showrooms op verschillende etages en uitbreiding van het assortiment, vooral op het gebied van wellness. Het hoogtepunt wordt een jacuzzi op het dakterras, die klanten kunnen uitproberen.

Hij benadrukt dat Sani-Dump al bijna 30 jaar bekend staat om A-merk sanitair tegen bodemprijzen. Door goede prijsafspraken met leveranciers, dankzij het grote aantal vestigingen, kunnen ze altijd de laagste prijzen bieden.

Bron: Aalsmeervandaag.nl

Publicatiedatum: