Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Zijn vermogen wordt geschat op tientallen miljoenen'

Influencer Chahid Charrak heeft zes bedrijven in de sanitair- en tegelhandel

De 33-jarige Chahid Charrak, ook bekend als Dutch Performante, is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij stopte met school en werkte in Litouwen voordat hij terugkeerde naar Nederland, waar hij nu zes bedrijven in de sanitair- en tegelhandel bezit. Het bekendste bedrijf hiervan is Tegeldepot. Hij schijnt multimiljonair te zijn en staat bekend op YouTube als Dutch Performante.


De 33-jarige Chahid Charrak, eigenaar van onder andere Tegeldepot.

Chahid woont met zijn vrouw en vier kinderen in een luxe villa in Zeewolde, compleet met een binnenzwembad en dure kunst. Hij is van Nederlandse en Marokkaanse afkomst en begon zijn ondernemersreis op jonge leeftijd. Met zijn werk en ondernemerschap heeft hij zijn fortuin opgebouwd. Hij bezit onder andere een gouden Lamborghini Huracán Performante ter waarde van 322.000 euro. Zijn vermogen wordt geschat op tientallen miljoenen, mede dankzij zijn succesvolle bedrijven en YouTube-kanaal met miljoenen views.


Bron: Mannenzaken

Publicatiedatum: