Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reparatie lekkende kraan: € 2002,34 alstublieft

In Nederland weert Google advertenties van loodgieters vanwege oplichtingspraktijken, maar in België nog niet. Een voorbeeld hiervan is een 79-jarige vrouw die op werd gelicht door een snelservice die in totaal 2.002,34 euro in rekening bracht voor het repareren van een lekkende badkraan.



De vrouw had gezocht naar een lokale loodgieter in Nijlen maar kreeg Sanisecours uit Ternat over de vloer. Er zijn meerdere klachten over hoge kosten en intimidatie door dit bedrijf, zoals blijkt uit reviews op Testaankoop en Homeproved. De oplichters beweren dat de brandverzekering de kosten zal dekken, maar dit blijkt niet het geval te zijn.

“Ze lieten me de keuze om cash te betalen of via Bancontact. Direct. Ze hadden zelf zo’n kastje bij. Ik dacht wel: amai, dat is veel, maar het is pas achteraf dat je beseft dat het niet normaal is", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. Wat ze achterlieten was geen factuur, maar een soort ingevuld werkblad, eentalig in het Frans.

Publicatiedatum: