Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

L’Authentique houdt huiskamergesprek

L’Authentique, van oorsprong een Limburgs familiebedrijf met een showroom in ETC Design Center Europe, is een internationaal erkend merk in interieuritems met een duurzame uitstraling. Het signatuur wordt gevormd door minerale verf van natuurlijke pigmenten en op maat gemaakt meubilair van organische materialen. Het bedrijf gaat huiskamergesprekken organiseren.



De producten van L’Authentique worden in Nederland gemaakt, waardoor ze snel geleverd kunnen worden. "Onze CO2-voetafdruk is dus klein", laat een woordvoerder weten.
Overweeg je een samenwerking als interieurontwerper of architect met een Nederlandse leverancier van verf en interieur? Dan nodigt L’Authentique je uit voor een exclusief huiskamergesprek. "Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de ideale samenwerking en de kansen op de markt. Ontdek de waarde van interactie in een kleine groep en wij delen de kennis over onze verf- en interieurcollectie."

Aanmelden voor een huiskamergesprek kan via het e-mailadres design@lauthentique.nl.

Meer informatie:
L’Authentique
www.lauthentique.nl

Publicatiedatum: