Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Little Greene lanceert 'baanbrekende verftechnologie'

Met een 'baanbrekende verftechnologie' heeft Little Greene de formulering van haar Intelligent Paints geüpgraded met een aantal unieke verfeigenschappen. Volgens de verfproducent gaat deze innovatie een revolutie teweegbrengen. De milieuvriendelijke 'Intelligent'-finishes, verkrijgbaar in een volledig scala aan glansniveaus, van volledig mat tot hoogglans, worden geprezen door huiseigenaren, designers en professionele decorateurs. De afwerkingen kunnen nu rechtstreeks uit het blik op bijna elk oppervlak in huis aangebracht kunnen worden en probleemloos zullen hechten, zonder dat er een aparte primer nodig is. Dat meldt Little Greene.De innovatie
Uniek is dat elke afwerking, als echte multi-surface verf, met vertrouwen rechtstreeks hecht op alle gangbare ondergronden in huis: hout en pleisterwerk, maar ook metaal (inclusief radiatoren), kunststof, PVC, melamine, Formica® en zelfs tegels en glas. De hechting van de Intelligent Grip™-technologie heeft geen noemenswaardige voorbereiding van het oppervlak nodig hebben; alleen de oude glans op oliebasis moet licht worden opgeschuurd om een eersteklas hechting en afwerking te garanderen. Alle andere oppervlakken hoeven alleen maar egaal, schoon en droog te zijn voor een verbluffend resultaat met de 'single-tin' Intelligent Paint-afwerking.

Alle Intelligent Paint-finishes zijn verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene-kleurenpalet. Er zijn dus vrijwel geen belemmeringen om alle ruimtes in huis van prachtige kleuren te voorzien. De Intelligent Grip™ technologie maakt het decoratieproces eenvoudiger en zuiniger, vermindert verspilling van verf en biedt interieurontwerpers nieuwe manieren om kleur te omarmen.

Grote stap voorwaarts
Ruth Mottershead, Creative Director van Little Greene, legt uit: "Nu je niet langer beperkt bent in de keuze voor een specifieke finish en nu oppervlakken, die van oudsher 'niet-schilderbaar' waren, dat wel zijn, hebben we een grote stap voorwaarts gezet in het creatieve proces van ontwerpen en decoreren met kleur.

Little Greene is een familiebedrijf en het heeft altijd in onze bedrijfscultuur gezeten om te blijven innoveren, of het nu gaat om het verkennen en ontwikkelen van trends op het gebied van kleuren en patronen, het vinden van nieuwe manieren om afval te verminderen, zoals onze Re:mix collectie, of het omarmen van geavanceerde technologie in het laboratorium om onze verven betere prestaties te geven.

Minimale voorbereidingstijd, kortere droogtijden en minder schoonmaaktijd dragen allemaal bij aan een zeer efficiënt proces. We hebben de ergernis van schuren en aparte primers weggenomen en met slechts één blik is er minder verspilling, zowel in verpakking als in verfresten", besluiten Little Greene.

Meer informatie:
Little Greene
+441612304475
[email protected]
www.littlegreene.nl

Publicatiedatum: