Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste LEGO-bloemenwinkel in Nederland is open

Een tijdelijke bloemenwinkel genaamd The Botanical opent in Utrecht, die slechts twee weken blijft. In deze samenwerking tussen LEGO en Bol.com zijn LEGO-boeketjes te koop als een uniek alternatief voor traditionele bloemen, perfect voor Moederdag. Hoewel de winkel geen echte bloemengeur heeft, is de esthetiek vergelijkbaar met een echte bloemist. De winkel is kleurrijk en educatief, met opstellingen van verschillende LEGO-bloemen die de diversiteit van de echte wereld laten zien.

LEGO wil mensen inspireren om hun interieur op te fleuren met LEGO-bloemen en biedt advies van LEGO-floristen. Hoewel de sets niet direct in de winkel kunnen worden gekocht, kunnen klanten een QR-code scannen om hun aankoop te doen via Bol.com of een duurzamer alternatief kiezen door het naar een verzamelpunt te laten sturen.The Botanical is geopend van 2 tot en met 18 mei op Lijnmarkt 37 in Utrecht.

Bron: Dutch Cowboys

Publicatiedatum: