Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Draumr, een platform voor interieurliefhebbers

"Consumenten motiveren om beter na te denken wat ze in huis halen"

Draumr is een platform voor interieurliefhebbers die op zoek zijn naar unieke items, Makers die met hun producten een verhaal vertellen en interieurdesigners die een persoonlijkheid naar een interieur vertalen.

Draumr, betekent ‘droom’ in het Oud-Noors, is gestart door Richard Fenton en heeft jarenlang online unieke items verkocht, veelal van leveranciers uit binnen en buitenland. Nu wil Draumr zich meer richten op de gedachtegoed van William Morris en daarmee een hernieuwde waarde realiseren aan de Arts & Crafts beweging. Met de slogan Fewer, but better things proberen we consumenten meer te laten nadenken over wat ze aan spullen hun interieur in brengen.



Fewer, but better things
"We motiveren consumenten om beter na te denken wat ze in huis halen. We geloven in de woorden van de Engelse ontwerper en socialist William Morris; Heb niets in je huis waarvan je niet gelooft dat het nuttig of mooi is. Als we ons daaraan houden dan zorgen we ervoor dat we meer waarde hechten aan de spullen om ons heen. Want we geloven dat consumenten een gevoel kunnen krijgen met de spullen die ze kopen als het handgemaakte, unieke items zijn met een verhaal. Daardoor blijven ze gehecht aan de items en worden deze gekoesterd voor de volgende generatie. Zo slinkt de berg fast furniture dat jaarlijks op de Europese afvalberg belandt", aldus Draumr.

Draumr dicht de kloof tussen interieurdromers, verzamelaars en het ontwerptalent dat ze zoeken. Daarom bieden ze niet alleen een samengestelde collectie, waaraan regelmatig nieuwe items aan toevoegen, maar werken ze toe naar een community voor deze interieurlovers en ambachtslieden.

Deskundige vakmensen met een verhaal
Draumr biedt een platform aan gevestigde makers als Chris Ruhe en Veronica Pock, maar ook aan nieuwe namen als Vanessa Horig en Maarten Davidse. De makers hebben allemaal een opleiding gevolgd aan verschillende meubel of kunstacademies in binnen en buitenland. Dit maakt dat de items deskundig zijn gemaakt en dat er op de kleinste details is gelet. Met recht items die generaties kunnen meegaan.

Bovendien hebben de meeste makers een verhaal te vertellen. Een verhaal dat is geïnspireerd op de natuur, de persoonlijke belevenis of de geschiedenis van het land. Zo krijg je dus unieke meubels met een prachtig verhaal.

Op afspraak kunnen items in de showroom getoond worden.

Meer informatie:
Draumr
www.draumr.nl

Publicatiedatum: