Per 1 februari 2024 heeft Meeuse LED de activiteiten van dorpsgenoot Sanimex Design B.V. uit Heinkenszand overgenomen. Sanimex Design heeft alles in huis voor u design badkamer. Van badmeubels tot douches en van badkameraccessoires tot wastafels en verlichting. Eelke Frans Keersemaker draagt zijn bedrijf over aan Rien Meeuse. "Met veel plezier heb ik mijn werk gedaan in de sanitairwereld. Het was echter tijd om een nieuwe stap te zetten. Ik ga iets heel anders doen. Sanimex Design is in goede handen van Rien Meeuse en Hidde Dingemanse. Ik wens ze veel plezier toe in de wereld van sanitair", aldus Eelke.


Eelke Frans Keersemaker en Rien Meeuse.

De contactpersoon voor de verkoop van sanitair is vanaf heden Hidde Dingemanse. "We danken Eelke Frans Keersemaker voor het vele werk dat hij in zijn onderneming heeft gedaan. Hij heeft altijd passie gehad voor badkamer, douche, toilet, kranen en veel andere sanitaire artikelen. Ook voor projecten het juiste adres. Met dezelfde passie hopen we zijn werk voort te zetten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op", laat Rien weten.

Meeuse LED is importeur/groothandel in LED-verlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verlichten van interieurproducten in met name woonwinkels. Eigenaar Rien heeft jarenlang ervaring in de verlichtingsbranche. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om interieurproducten op de juiste manier aan te lichten. In Heinkenszand, waar de showroom van Meeuse LED is te vinden, beschikt hij over een showroom waar klassieke en moderne binnen- en buitenlampen in alle soorten en maten zijn te vinden.

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP Heinkenszand
www.sanimexdesign.com

Meeuse LED
Noordland 1
4451 RP Heinkenszand
www.meeuse-led.nl