Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

's Werelds grootste pop up-kaart op showUP

Er is een nieuw wereldrecord gevestigd - Origamo is erkend voor het maken van de grootste pop-up wenskaart met het enorme Frida Kahlo ontwerp. "We hebben gisteren het wereldrecord voor de grootste pop-up kaart verbroken," zei bedrijfsoprichter Furio Ceciliato enthousiast nadat hun werk werd getoond tijdens de openingsdag van Milano Home, de Italiaanse woon- en interieurbeurs.

Tijdens de showUP zal deze kaart opnieuw worden onthuld en getoond in de hal van het beursgebouw. Het succesvolle officiële wereldrecord werd ontwikkeld in samenwerking met de Frida Kahlo Corporation in Miami met de hulp van My Design Co, Ondalba en Paperartviet, en de gigantische kaart is te zien tijdens showUP.

De Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo werd als onderwerp gekozen omdat 2024 de 70e sterfdag is van de vrouw wiens ontembare geest een symbool is geworden van veerkracht en liefde voor het leven.



Negen vierkante meter
Het Italiaanse wenskaartenmerk, vertegenwoordigd door MAPpublishing, laat zijn 3D pop-upontwerpen met de hand maken door werknemers in Vietnam en gebruikt de gigantische kaart van bijna drie meter hoog en in totaal meer dan negen vierkante meter om meisjes in Ho Chi Minh City, het dichtstbevolkte gebied van het land, te helpen.

Donaties
Het plan is om donaties in te zamelen voor de Christina Noble Children's Foundation (CNCF). Het ingezamelde geld gaat naar de Sunshine Homes For Girls, gezinshuizen in de stad waar kinderen die het risico lopen op uitbuiting en mensenhandel worden gered uit armoede en de kindertijd krijgen die ze verdienen.

Persoonlijk toezicht
Furio en zijn vrouw Erica houden persoonlijk toezicht op de fondsen van de stichting en coördineren de activiteiten in Italië. Ze willen daarmee een brug slaan tussen Frida Kahlo, als vrouwelijk icoon van kracht, doorzettingsvermogen en onafhankelijkheid, en "alle meisjes in de wereld die niet hetzelfde geluk hebben als wij, maar wel het recht hebben om hun dromen na te jagen en te verwezenlijken."

Bezoekers van showUP die een donatie geven aan het CNCF krijgen een limited edition versie van deze kaart in normale grootte ter waarde van €10.

Meer informatie:
showUP
www.showup.nl

Publicatiedatum: