Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Producent van badkamer- en sanitairproducten Detremmerie gooit de prijzen omlaag

Ter ere van het 85-jarig bestaan als Belgische producent van luxe badkamermeubilair, trakteert Detremmerie haar klanten op verlaagde prijzen. Het merendeel van de collectie wordt met 5 procent verlaagd. "Weg met de prijsstijgingen die we sinds corona en de impact van verschillende conflicten hebben gezien", laat Detremmerie weten. "Het is tijd voor verandering, tijd om te bouwen of te renoveren. Geen tijdelijke kortingen bij ons, maar een consistente goede prijs door de jaren heen."



Op deze manier wil Detremmerie een balans creƫren tussen prijs en kwaliteit. "Dat laten we dit jaar zien door de prijzen van onze kunststof meubelen permanent met 5% te verlagen, en die van onze spiegelkasten met 3%. Zelfs de arbeidsintensievere meubelen, zoals mat- en hoogglans gelakte exemplaren, blijven stabiel in prijs ondanks de uitdagingen van stijgende loonkosten", licht de fabrikant uit Waregem toe. Al de meubelen worden vervaardigd in Belgiƫ en dragen het label 'Dit is Belgisch'.



Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: