Afgelopen weekend vierde H&R Badmeubelen & Sanitair de grand opening van het nieuwe pand in Oss. "Wij kijken terug op een feestelijke, gezellige en geslaagde opening. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we veel gewaardeerde klanten, partners, vrienden en familie mogen ontvangen", laat het team weten.Met trots laten ze zien waar we het afgelopen jaar zo hard aan hebben gewerkt. Het nieuwe kantoor, magazijn en met name de inspiratieshowroom stelt hen in staat om onze service naar een hoger niveau te tillen en klanten optimaal te kunnen informeren én inspireren.

"Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de enthousiaste reacties en mooie woorden die wij het afgelopen weekend hebben mogen ontvangen. Het was prettig om eenieder persoonlijk te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie", aldus H&R Badmeubelen.

Voor de gewaardeerde klanten die niet aanwezig konden zijn, zij zijn van harte uitgenodigd ons het nieuwe pand te komen bekijken. Neem contact met hen op om een bezoek in te plannen.Meer informatie:
H&R Badmeubelen & Sanitair
Randmeer 12
5347 JW Oss
+31 (0)412 454700
info@hrbadmeubelen.nl
www.hrbadmeubelen.nl