Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teade Steenstra van Badkamerxxl: "Moeten wij altijd focus hebben op groei? Ik betwijfel het"

"Wat een jaar... Het is voor mij een moment om even stil te staan bij wat het jaar teweeg heeft gebracht. Een jaar waarin er heel veel gebeurd is. Met pieken en dalen", verhaalt Teade Steenstra van Badkamerxxl op LinkedIn.



Hij vervolgt: "Begin dit jaar openden wij onze nieuwe showroom in Buitenpost. Inmiddels kunnen we concluderen dat deze keuze meer dan goed was. Vele klanten uit de regio, maar ook ver daarbuiten, mochten we dit jaar in de showroom ontvangen. Een ware aanvulling op ons bedrijf.

Ook kregen we een behoorlijke terugval in onze online handel voor de kiezen. Wat misschien logisch is, want de corona gekte is inmiddels wel voorbij. We kunnen spreken van een dip, maar misschien is het realistischer om de cijfers te vergelijken met 2020 of 2021, de jaren voor corona. Dan plussen we namelijk weer. Een kwestie van omdenken. Dan rest de vraag, moeten wij altijd focus hebben op groei? Ik betwijfel het…"

Lees hieronder het complete bericht.

Publicatiedatum: