Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JEE-O voor het eerst exposant op Masters Expo

''Deze deelname gaat de boeken in als kers op de taart van 2023''

''A touch of magic…'' Dat was precíes wat het volgens JEE-O bij de Masters Expo was. Met ruim 40.000 bezoekers en 350 exposanten gaat deze allereerste deelname aan de Masters Expo van 7 tot en met 11 december voor het sanitairmerk de boeken in als de kers op de taart van 2023. Met interessante ontmoetingen, inspirerende meet-ups en veelbelovende vervolggesprekken.

''Dit was vooral te danken aan het spraakmakende concept dat we hier gelanceerd hebben. De Luxury Loo. Every events needs a loo. Let’s make that luxury too.''

Het is het resultaat van een unieke samenwerking tussen JEE-O International en Rentwereld. Deze lancering werd positief ontvangen en er staan zelfs al diverse boekingen, laat het Nijmeegse bedrijf weten.

''Naast de geslaagde expositiedagen en de lancering, hebben we ook online reuring gecreërd rondom de Luxury Loo! Mocht je het nog niet gezien hebben, bekijk dan vooral ook deze eens Luxury Loo; the movie.

Meer informatie:
JEE-O
info@jee-o.com
www.jee-o.com