Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Bosbeke lanceert nieuw badkamerconcept

De familie Callewaert achter het bedrijf De Bosbeke uit Ingelmunster, onthult een nieuw concept genaamd De Badbeke. Hiermee verschuift de focus naar directe interactie met consumenten, waarbij ze hun eigen assortiment badkamermeubelen aanbieden. Dat meldt Made in West-Vlaanderen.Deze vernieuwde benadering komt tegemoet aan de groeiende vraag naar betaalbaar maatwerk. Op dit moment staan consumenten in feite voor de keuze tussen een standaard badkamermeubel of een volledig op maat gemaakt exemplaar, zoals de zaakvoerders van De Bosbeke aangeven.

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen cafeĢ de Bosbeke stond. Zetelfabriek de Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.Bron: West-Vlaanderen

Publicatiedatum: