Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Douchesysteem Shelf 1050 is een alleskunner'

Duravit omschrijft het douchesysteem Shower System Shelf 1050 als 'een echte alleskunner'. Het moderne design kan individueel worden gecombineerd met de Duravit kranen en past naadloos in elke badkamer. De thermostaatbehuizing met krasbestendig glasoppervlak dient als planchet voor douchebenodigdheden. Er kan gekozen worden tussen een hand- en hoofddouche.Designconcept voor individuele badkamer inrichting
De afzonderlijke componenten van het douchesysteem zijn op elkaar afgestemd: het tijdloze, zacht afgeronde design van de thermostaatbehuizing met wit, krasbestendig glas en chroom past in elke badkamer. Op de glazen bovenkant van de thermostaatbehuizing kunnen shampoo, douchegel en dergelijke worden opgeborgen. Het douchesysteem wordt bediend met drie draaiknoppen, die dankzij de gestructureerde, gekartelde handgrepen ook met zeepachtige handen gemakkelijk te bedienen zijn.

De twee draaiknoppen worden gebruikt om de waterstroom/hoeveelheid te regelen, terwijl de temperatuur wordt ingesteld met de losse thermostaatgreep. Het holistische designconcept komt tot uiting in de hand- en hoofddouche in chroom met een witte straalschijf en vormt een harmonieuze afronding van het esthetische design van het douchesysteem.

Het dagelijkse verwenprogramma
De hoofddouche omhult het hele lichaam met een waterstraal. De stand van de hoofddouche kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften met behulp van het scharnier op de douchekop. De hoogte van de douchehouder en de maat van de douchestang kunnen worden versteld en aangepast.

Dankzij de click technologie kan eenvoudig worden gekozen tussen drie straalsoorten: Rain wordt gekenmerkt door een gelijkmatig volle doucheregen die voldoende water levert om uw haar te wassen. Pulse daarentegen is een verfrissende waterstraal die een revitaliserende werking heeft. De gerichte enkele jet – mono – daarentegen ontspant de spieren. Dit maakt het douchesysteem tot een allrounder.

Eenvoudige montage voor zuinig douchecomfort
De Shower System Shelf 1050 is een opbouwoplossing die is ontworpen voor bestaande aansluitingen en daarom geen extra voorbereidende werkzaamheden vereist.

Ook het douchesysteem voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort: het douchesysteem is optioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow-variant (handdouche minus 40% - hoofddouche minus 60% debiet). De thermostaatkraan is standaard voorzien van HeatLock-broeibeveiliging en door de EasyClean-functie zijn de douches eenvoudig schoon te maken. Kalk en vuil kunnen eenvoudig met de vinger worden weggewreven zonder extra reinigingsmiddelen.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: