Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LVLNine heeft eerste vloerencollectie gelanceerd met The Art of Living

LVLNine is een producent en importeur voor vloeren die zich richt op innovatie en duurzaamheid. Zij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe collecties en concepten die bijdragen aan het verhogen van het rendement voor de klanten en tegelijkertijd de milieu-impact minimaliseren. Op InCoDa lanceerden zijn de allereerste vloerencollectie, die tot stand is gekomen met The Art of Living.

''We houden continu de behoeften van consumenten in de gaten en vertalen dit naar unieke vloerconcepten die aan deze eisen voldoen. Samen met vooraanstaande ontwerpers hebben we aandachtig gewerkt aan de kleur, het design en de matte afwerking om een product te creëren dat perfect aansluit bij de hoogste ontwerpstandaarden.''


V.l.n.r.: Mike Thijssen (The Art of Living), Daan Harmeling en Robert van der Schaaf van LVLNine op de InCoDa.

LVLNine & The Art of Living
LVLNine heeft samen met het magazine The Art of Living een nieuwe lijn gecreëerd en presenteerde deze op de vakbeurs InCoDa. ''Deze vloer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat maakt onze vloeren 100% veilig voor mens en natuur, uiterst geschikt voor high-traffic-ruimtes en toepasbaar in elk concept. De vloer is de basis van elk interieur. Tegenwoordig heb je zoveel keuze dat het best lastig kan zijn om dé ideale vloer voor thuis of op kantoor te vinden. Je wilt immers een vloer die tegen een stootje kan, makkelijk is in onderhoud én prachtig bij het interieur past. Met The Art of Living Luxury Vinyl Flooring geniet je van luxe zonder in te boeten op comfort en kwaliteit. Een mooie vloer is één ding, een fijne omgeving een tweede. Eindelijk, een vloer die precies doet wat-ie moet doen.''

De collectie van The Art of Living bestaat uit 12 dessins. De kleuren zijn met zorg door een team van interieur designers en stylisten samengesteld. Net als een echte houten vloer is ook The Art of Living Luxury Vinyl Flooring verkrijgbaar in verschillende collecties, die dankzij de matte finish en natuurgetrouwe patronen nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Dat zijn de looks van hout, met het gemak van PVC. De collectie is verkrijgbaar in visgraatmotief en in plankenmotief.

Visgraatmotief
Visgraatvloeren zijn volgens LVLNine trendy met een reden. Ze zijn elegant, chic en nemen je mee naar de tijd van Franse kastelen en klassieke landhuizen. Maar ook in een landelijke, moderne of industriële woning kun je uitpakken met een visgraatvloer. Zo geef je een woning een extra chique flair. De visgraatvloeren zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

Plankenmotief
''De elegante plankenvloer is tijdloos. Al helemaal wanneer deze qua finish en textuur nauwelijks van hout te onderscheiden is. Door de grote variatie aan patronen treedt er nauwelijks herhaling op. Met een elegante plankenvloer oogt elke ruimte bovendien groter. Een plankenvloer creëert een tijdloze uitstraling, voegt karakter toe en past naadloos in moderne en traditionele interieurs. Deze elegante planken zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

Ons doel is om onze leidende rol bij verduurzaming van het Nederlandse vloerenlandschap te versterken, daarom bouwen we volop aan onze eigen merken welke we online ondersteunen. We zijn voortdurend bezig met het verhogen van de kwaliteit van onze medewerkers en teams en streven naar nog betere service voor onze klanten.''

Meer informatie:
LVLNine
[email protected]
www.lvlnine.nl