Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit voegt mat zwarte opties toe aan de ONE wastafelcollectie

Door in de badkamer combinaties te maken van diverse afwerkingen, van hoogglans tot poedermat, wordt een ruimte bijzonderder. Hoogglans wit wastafelkeramiek combineert fraai met matte elementen. Door daar ook contrast in kleur bij aan te brengen, ontstaat er een mooie dualiteit. Om deze spanning in het wastafelontwerp te bieden, heeft Geberit haar modulaire ONE wastafelcollectie uitgebreid met mat zwarte elementen, te weten een mat zwarte horizontale wastafelafvoer, mat zwarte ONE wandkranen en mat zwarte ONE inbouwspiegelkasten.

Mat zwarte horizontale afvoer
De wastafels van Geberit ONE hebben een in het oog springende horizontale afvoer. Deze horizontale afvoer is op het design van de wastafel afgestemd en slim aan de achterzijde van de kom gepositioneerd. Door de afvoer aan de achterzijde te plaatsen, in plaats van in het midden, wordt voorkomen dat de waterstraal spettert. Bovendien zorgt de ergonomie van de binnenkom ervoor dat het water gericht één kant op stroomt. Dit vermindert de waterresten en kalkvorming aanzienlijk. De afvoerkap is voorzien van een kamvormige haarzeef om haren en ander vuil tegen te houden, zodat de sifon niet verstopt raakt. Vanaf heden is de horizontale afvoer naast de afwerking chroom ook verkrijgbaar in mat zwart.

ONE wandkranen
De Geberit ONE wandkraan biedt de keuze uit een hoekig of rond design en een lange of korte uitloop, zodat de wandkraan altijd perfect bij de wastafel past. De wandkraan met de korte uitloop is geoptimaliseerd voor compacte wastafels. Voor grote wastafels is de wandkraan met lange uitloop zeer geschikt. Alle modellen zijn vanaf nu ook te kiezen in een mat zwarte uitvoering.

ONE inbouwspiegelkasten
De Geberit ONE inbouwspiegelkast is door de uitbreiding verkrijgbaar in drie lijstkleuren, namelijk aluminium, wit en mat zwart. Uniek aan de ONE spiegelkast is het ComfortLight-concept, dat voor elk moment van de dag, elke activiteit en elke stemming de juiste verlichting in de badkamer biedt. De verlichting is intuïtief en vloeiend te bedienen en ook automatisch in te stellen via de Geberit Home-app. Daarnaast biedt de spiegelkast veel praktische opbergruimte voor alle producten, die je nodig hebt bij je dagelijkse badkamerrituelen. De inbouwkast is te verkrijgen in diverse maten en met of zonder verlichte nis.

Naast de mat zwarte uitbreidingen is aan de ONE-collectie ook een mat wit bidet toegevoegd, ter aanvulling op het eerder geïntroduceerde mat witte closet.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: