Emma Sleep opnieuw onder vuur

Het bedden- en matrassenmerk Emma Sleep kennen veel consumenten van samenwerkingen met influencers, zoals Geraldine Kemper en Channah Koerten. Wonen360 berichtte een jaar geleden ook over de invloed van influencers. Niet iedereen is te spreken over de handelswijze van het bedrijf. Zo ontving de redactie van BOOS, een Nederlands online onderzoeksjournalistiek- en consumentenprogramma dat uitgezonden wordt op het gelijknamige YouTube-kanaal en de online kanalen van de NPO en BNNVARA, veel klachten over Emma Sleep. Op het internet zijn veel negatieve reviews te vinden.

Vandaar dat de redactie van het programma BOOS aan de bel trok bij Emma Sleep en om uitleg vroeg. De slaapspecialist zegt volledig op de hoogte te zijn van de problemen. Deze komen volgens het bedrijf door verschillende factoren, zoals een uitzonderlijk hoge vraag naar bepaalde producten.Problematiek
Over de oplossing voor de problemen zegt Emma Sleep: "Op dit moment richten wij ons op het stroomlijnen van onze dienstverlening na aankoop in Nederland om de wachttijden te minimaliseren en snel te kunnen antwoorden op vragen van klanten. Concreet betekent dit dat we onze klantenservicemedewerkers gaan bijscholen om klanten effectiever bij te staan. Tevens blijven we voortdurend werken aan de verbetering van onze supply chain."

Op de vraag hoe lang het oplossen van de problemen gaat duren, geeft Emma Sleep geen antwoord. In plaats daarvan krijgt BOOS uitleg over de tijdsduur van terugbetalingen in het algemeen.

Reacties influencers
Het kost niet veel moeite om de vele klachten over Emma Sleep te vinden, schrijft de redactie van BOOS. Toch maakten hordes influencers reclame voor dit bedrijf. Daarom is BOOS benieuwd of zij nog achter hun post staan nu ze op de hoogte zijn van de klachten. Het gros van de influencers dat reclame heeft gemaakt voor Emma Slaap, reageert niet op de vragen die gesteld zijn. Toch kregen ze een aantal reacties.

Zie hieronder (klik op de afbeelding om hem te vergroten).Emma Sleep heeft vanaf maandag 21 augustus een speciaal emailadres en telefoonnummer beschikbaar gesteld voor de BOOS-achterban: klachten.oplossingen@emma-sleep.com en +31 (0)20 808 9855.

Meer informatie:
Emma Sleep
www.emma-sleep.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.