Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bekend van de merken Ekornes, Stressless, Svane en IMG

Nieuwe CEO voor meubelproducent Ekornes

Ekornes, meubelproducent opgericht in Noorwegen en bekend van merken als Ekornes, Stressless, Svane en IMG, heeft een nieuwe CEO aangesteld. Tine Hammernes Leopold zal de functie gaan bekleden.



“Tijdens zijn 90-jarige geschiedenis van innovatie en internationale expansie is Ekornes uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van hoogwaardige meubels, waaronder Stressless, een van 's werelds meest bekende meubelmerken. Ik ben echt onder de indruk van de sterke erfenis van Ekornes”, zegt de nieuwe CEO Tine Hammernes Leopold. “Het is een van de weinige Noorse bedrijven die kunnen terugkijken op bijna een eeuw geautomatiseerde industriële productie en succesvolle internationale merkopbouw. Ik kijk ernaar uit om als nieuwe CEO het Ekornes-team te vervoegen en de mensen, merken, partners en eindklanten te leren kennen."

Het hoofdkantoor is gevestigd in Sykkylven, Noorwegen, met meer dan 2.600 werknemers en productiefaciliteiten in Noorwegen, de VS, Thailand en Litouwen. Ekornes levert meubelproducten aan mensen over de hele wereld via haar kanaalpartners met meer dan 4.000 verkooppunten in 40 landen wereldwijd.

Meer informatie:
Ekornes
www.ekornes.com

Publicatiedatum: