Ethnicraft neemt deel aan Antwerp Design Week

'Onze collecties gaan terug naar de essentie van wat volgens ons goed design is'

Ethnicraft neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

'Ethnicraft werd meer dan 25 jaar geleden opgericht in Antwerpen, en straalde al snel een duidelijke identiteit uit. Onze collecties gaan terug naar de essentie van wat volgens ons goed design is: karaktervolle stukken, gemaakt van kwaliteitsmaterialen die mooi verouderen. Tot op heden blijven we ons creatieve palet verbreden en een collectie ontwikkelen en uitbreiden die trouw blijft aan ons karakter. Met kwaliteit en warme materialen als uitgangspunt - naast vorm en functie - creëren wij collecties voor elke kamer: van de meubelen die de functie van een ruimte bepalen tot de accessoires die er extra diepgang aan geven.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Boom en beschikt over een showroom van 1200m² waar een breed assortiment van meubels en accessoires te bezichtigen is. De showroom is alleen toegankelijk voor professionals en verwelkomt retailers en distributeurs van over de hele wereld, evenals architecten die op zoek zijn naar inspiratie.'

Ethnicraft is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life 

Ethnicraft
www.ethnicraft.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.