Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dag 1: Start Milan Design Week | Gespotte trends en posts

Nederlandse ambassade in opperste staat van paraatheid voor koninklijk bezoek

Vandaag, dinsdag 18 april, start de Milan Design Week. Alles in de Italiaanse stad Milaan staat in het teken van interieur en design. Wij delen elke dag meerdere posts die we gespot hebben op de social media accounts, waarin trends en hotspots te zien zijn van bezoekers die in Milaan zijn. 

Organisator Nicole Uniquole van Masterly - the Dutch, is er al helemaal klaar voor, maar laat eerst de 'Fatboy hond' uit. 

Louis Poulsen verwelkomt de bezoekers in de vorm van een luxe hotel concept. De Interieur Club heeft 5 tips verzameld waar bezoekers echt heen moeten als ze in Milaan zijn.De Nederlandse ambassade is in opperste staat van paraatheid voor het koninklijk bezoek dat vandaag op de planning staat bij Masterly.

Het nieuwste beddengoed van Beddinghouse in samenwerking met Moooi is te zien bij Salone dei Tessuti. Pols Potten is er ook helemaal klaar voor.

Designer Kees Marcelis is ook onderweg naar Milaan waar de UFO lampen hem al opwachten....

De wereld tussen design en fashion wordt volgens Riccardo steeds kleiner. Zo laten steeds meer fashion merken ook hun ontwerpverhalen zien op de Milan Design Week, zoals hier Dior is te zien in samenwerking met ontwerper Philippe Starck.

Laufen laat haar nieuwe space collectie zien in Milaan die de huidige samenwerkingen van architectuur, design en kunst weerspiegelen.

Het team van ØDE Design staat paraat op Masterly.

BNS Crisp deelt al een filmpje wat ze gisteren hebben gespot in de stad! 

Carin Frijters van BNS Crisp loopt al door de leukste straatjes van Milaan om de nieuwste trends te spotten!!Morgen delen wij van de tweede dag alle gespotte social media posts. Tips? Stuur het ons, via marie-elise@wonen.nl  

Publicatiedatum: