Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gespotte trends en posts van Milan Design Week

Nicole Uniquole staat in de startblokken en workingbert showt gordijnen met onkruid als sjabloon

Morgen start de Milan Design Week. Alles staat in de startblokken. Wij delen elke dag van dit event meerdere socialposts die we gespot hebben, waarin trends en hotspots te zien zijn van bezoekers die in Milaan zijn. 

De organisator van Masterly The Dutch, Nicole Uniquole ziet enorm uit naar de komende week. ''De Salone in Milaan is zoals vanouds nu na 2 jaar weer in april. Alles en iedereen staat in de startblokken,'' zegt ze tegen dit nieuwsplatform. ''Het bruist van energie in de stad. Interieurmerken hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om te imponeren en te inspireren. En het zijn niet alleen de collecties zelf die hier straks staan te shinen, maar vooral de indrukwekkende presentaties. Get your camera ready... ''


Klik op de afbeelding om naar de LinkedIn post te gaan.

Artifort staat opnieuw, voor al meer dan 25 jaar, op de Salone del Mobile om haar nieuwste ontwerpen te presenteren. Ook de koningin komt langs bij Masterly. ''Op 16 februari 2023 is Artifort gevraagd in Eindhoven deel te nemen aan een tafelgesprek. Rechts onderin Koningin Máxima en Maurits van der Lande, Sales Director Artifort''Roderick Vos presenteert de stoel KABOOM die hij heeft ontworpen voor Fatboy. Hij verzekert een absolute glimlach op je gezicht bij het zien van deze nieuwste collectie.


''Milan Design week staat voor de deur en we zijn verheugd om samen met Moooi onze nieuwste innovaties op het gebied van design en technologie te laten zien,'' meldt MOOOI Carpets.

Leolux was afgelopen weekend druk bezig de installatie gereed te maken voor de Salone del Mobile. Wat zal het gaan worden?Ontwerper Kees Marcelis ontving van Uniquole een handgeschreven briefje als dank voor zijn deelname in Palazzo dei Giureconsulti. Bert Timmermans van workingbert trakteert zijn volgers al op een preview van het nieuwe gordijnontwerp. 'HEIZU zal worden getoond in een 5 bij 10 meter in-situ display in zaal 18 van Palazzo dei Giureconsulti, en is ontwikkeld op basis van experimenten met spuitverf op in de stad geplukt onkruid als sjabloon.Lensvelt heeft haar favoriete restaurant in Milaan omgetoverd met een 'spectaculair interieur'. ''Dit is geen tijdelijke pop-up die speciaal voor de Milan Design Week is gemaakt en na een week wordt weggegooid. Nee! Dit interieur is duurzaam en here to stay vanaf nu en daarna!'' In de straten van Milaan kunnen bezoekers deze installaties tegenkomen, die gemaakt zijn van gerecyclede materialen met als doel het bewustzijn van hergebruik te vergroten en iets nieuws te maken dat al bestaat. 

Ook dit klooster in de Italiaanse stad maakt deel uit van de tentoonstellingen. Door een non worden de laatste voorbereidingen getroffen. Er zal een tentoonstelling te zien zijn van hedendaags design van meerdere ontwerpers.

Emily van de Plas, co-founder van ØDE Design, staat al klaar op de trappen van het Palazzo. 

Volgens de Salone del Mobile.Milano zijn de exposanten alles aan het voorbereiden voor deze langverwachte week. 

Morgen delen wij van de eerste dag alle gespotte social media posts. Tips? Stuur het ons, via [email protected]