Belgofurn, exportdivisie Fedustria introduceert Belgian Funiture Days

Ruim 50 leden openen showroom voor meubel- en designprofessionals uit binnen- en buitenland

Belgofurn, de exportdivisie van Fedustria, organiseert de Belgian Furniture Days. Tijdens dit 6-daagse event van 7 tot 12 juni openen meer dan 50 leden hun showroom voor meubel- en designprofessionals uit binnen- en buitenland. Op deze manier kunnen mogelijke geïnteresseerden het volledige aanbod in de juiste setting ontdekken. Dit is een mooie aanvulling op de bestaande design en meubelbeurzen.

Tijdens de Belgian Furniture Days hebben de leden de mogelijkheid om niet enkel hun volledige collecties te tonen maar potentiële klanten ook onder te dompelen in het DNA van hun merk. Dit komt alleen maar ten goede aan de merkbeleving. Professionals kunnen zich inschrijven via deze link.“Met deze huisshow willen we Belgisch design en meubelmerken onder de aandacht brengen van potentieel geïnteresseerden in het buitenland. We bieden een totaal programma aan waar we ook oog hebben voor goede restaurants en culturele evenementen. Zo kunnen we mogelijke klanten het beste wat België heeft te bieden, laten ervaren”, geeft Kevin Snyders, director Belgofurn aan.

De Belgian Furniture Days zullen een jaarlijks terugkerend event worden, bewust in het voorjaar, zodat het een mooie aanvulling is op de andere beurzen die plaatsvinden in het jaar.

Meer informatie:
Belgian Furniture Days
Hof-Ter-Vleestdreef 5 b1
1070 Brussel
+32 2 528 58 45 
info@belgianfurnituredays.com
www.belgianfurnituredays.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.