Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Caroline van Velze: "Ingetogen meubels geeft een zacht beeld"

Dit is de nieuwe Zuiver-collectie 2023

'De zon schijnt feller, de temperaturen stijgen en de dagen worden weer langer; de lente is officieel begonnen. Geïnspireerd door de Nederlandse zonnige luchten creëert onze voorjaarscollectie een serene en ingetogen omgeving in huis. De collectie wordt gekenmerkt door volumineuze en ronde vormen, zachte lijnen en heldere kleuren. Voel je op je gemak en neem plaats in je comfortabele woonkamer. Neem jezelf mee naar een serene sfeer waar het voelt alsof je op wolken zit.' Dat meldt interieurmerk Zuiver in een persbericht.


"Het lenteseizoen geeft mijn energie en levenslust een boost. Een strakblauwe lucht op een zonnige dag tilt mijn stemming onmiddellijk op. Dat gevoel en die uitstraling zijn gevangen in de nieuwe voorjaarscollectie. Deze collectie van serene en ingetogen meubels geeft een zacht en comfortabel beeld. Neerstrijken op wolken van comfort, die veel zonlicht reflecteren", aldus Caroline van Velze (zie foto boven), creatief directeur Zuiver.



Het is er altijd, recht boven ons hoofd; de lucht. Onze voorjaarscollectie straalt rust en sereniteit uit. Kleuren zijn geïnspireerd op de prachtige Nederlandse luchten in het voorjaar, zoals zand, karamel, mosgroen, zalmroze en blauw. Ronde en volumineuze vormen en rijke, comfortabele stoffen zie je terug in de Eden loungestoel en de Fat Freddy bank. De kleuren en vormen van de collectie worden gecombineerd met pure materialen als glas, hout en keramiek.

De nieuwe Zuiver voorjaarscollectie zal op 4 april 2023 wereldwijd in de winkels liggen. 



Meer informatie:
Zuiver Group
hello@zuiver-group.com
www.zuiver-group.com

Publicatiedatum: