Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opgepakte 'overvallers' wilden alleen met de eigenaar van meubelzaak praten

Zaterdagochtend 9 december 2024 was Meubelparadijs De Betuwe, gelegen aan het Hoogeinde in Tiel, het toneel van een overval. De politie reageerde snel en betrad het pand met kogelwerende vesten, waarna vier verdachten werden aangehouden. Nu beweren de verdachten dat ze daar waren om met de eigenaar te praten, niet om te overvallen. Drie mannen, waaronder een 49-jarige Tielenaar, een 50-jarige man uit Sprang-Capelle en een 56-jarige Gorinchemmer, stonden voor de rechter.

Ze beweren dat ze naar de zaak kwamen vanwege onenigheid over niet geleverde spullen en persoonlijke geschillen met de eigenaar. Een deel van het incident is vastgelegd op camera, maar de verdediging betwist de verklaringen van de aangevers. De officier van justitie eist celstraffen voor de verdachten, ondanks dat ze hun leven goed op orde zouden hebben. De uitspraak wordt over twee weken verwacht.

De officier kon nog niet zeggen of eerder aangehouden verdachten worden vervolgd. Over twee weken uitspraak.Bron: de Gelderlander

Meer informatie:
Meubelparadijs De Betuwe
www.meubelparadijsdebetuwe.nl

Publicatiedatum: