Nieuwe collectie Graham & Brown van de hand van Clarissa Hulse

De nieuwste, luxe behang- en fotobehang collectie van kunstenaar Clarissa Hulse is een uitnodiging om rond te dwalen in een magische tuin waar wilde bloemen bloeien tegen de heldere, open lucht.

Deze collectie van Graham & Brown is het hoogtepunt van meer dan twintig jaar botanische ontwerpen en is een viering van de tijdloze schoonheid van de natuur. Elk blad, stengel, knop en bloem werd door Clarissa verzameld in de wildernis van Wiltshire en zorgvuldig gefotografeerd in haar studio in Londen.

Verander elke ruimte in een betoverende weide met het Serendipity fotobehang. Fijne bladerlagen in olijfgroen en turquoise tinten trekken de aandacht naar deze magische wereld. Dit grootschalige patroon is verkrijgbaar als op maat gemaakt fotobehang, waardoor het uniek is voor elke ruimte. Verkrijgbaar in drie suggestieve kleurstellingen.

De combinatie van delicaat schelproze en weelderig verdigris werken in harmonie samen en bieden het perfecte voorbeeld van hoe je kleur en textuur in lagen kunt aanbrengen om een opvallend en toch elegant patroon te creëren. Goud weidegras steekt sierlijk af tegen de roze ombre-achtergrond van dit prachtige Meadow Grass behang. Clarissa creëerde dit kenmerkende ontwerp nadat ze een zomeravond had doorgebracht met het fotograferen van grassen in het afnemende licht.

Het nieuwe Summer Border behang is een portret van een weidewildernis, in een fel groenblauw, turquoise en olijfgroen kleurenpalet. Het ontwerp is geïnspireerd op een van Clarissa's favoriete plekken; een magische tuin van haar vriendin en gerenommeerd tuinontwerper Tania Compton. De overvloedige wirwar van grassen, kaardebol en verbena vangen de essentie van wilde en natuurlijke schoonheid.

Breng buiten naar binnen met dit prachtige fotobehang van wilde bloemen in volle bloei. De zachte groenblauw en blos tinten van de wilgenrozen vangen het licht in een mistig weidemoment. Dit Willowherb fotobehang is verkrijgbaar in de kleuren Spring, Autumn en Winter.

Deze prachtige en heldere, nieuwe collectie is tot stand gekomen in samenwerking met Graham & Brown. De collectie is verkrijgbaar in vele kleurstellingen, allemaal met 4 perfect bijpassende verftinten.

Verkoopprijzen
Behang vanaf € 100,- per rol.
Fotobehang vanaf € 47,- per M2.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.