Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In De Eekhoorn Experience Center

The Home Style Club krijgt preview van nieuwe SS23 collectie

Afgelopen vrijdag waren de Stijliconen van The Home Style Club voor de tweede keer uitgenodigd in het Experience Center van De Eekhoorn. Deze keer kreeg de club interieur influencers een sneak preview van de nieuwe Spring/Summer 2023 collectie in smaakvol ingerichte stijlkamers. De collectie kan op dit moment door B2B ingekocht worden en het Experience Center is in het weekend geopend voor consumenten.

Met een prachtig gedekte tafel en een inspirerende presentatie van Suzanne Langius - Neuvel en Samantha Laan van het marketing team van De Eekhoorn werden de Stijliconen vrijdag ontvangen op het event. Na de brunch en presentatie gingen de Stijliconen op ontdekking door de showroom. Er werd geaaid, geploft en er werden heel veel foto's en video's gemaakt om volgers op Instagram live mee te nemen. The Home Style Club was vooral verrast door de grote uitbreiding van de collectie en de vernieuwende ontwerpen. Echte favorieten waren de Lenny fauteuil, de aaibare Polly bank en tv-kast Basu in de groene trendkleur.

De collecties in een notendop:
De nieuwe Spring Summer 2023 collectie van BePureHome is geïnspireerd op een mix van wereldse invloeden met de focus op warme en doorleefde kleurtinten met karakter. De intense kleuren, geweven patronen en meubelstukken van mangohout nemen je mee naar de mysterieuze en karakteristieke stijl van deze nieuwe collectie.
WOOOD presenteert de nieuwe Spring Summer 2023 collectie en heeft zich laten inspireren door de eenvoud van Scandinavië, waarin een mix van natuurlijke materialen, organische vormen en lichte kleuren centraal staan. 

Het inspirerende event is samengevat in een video waar de nieuwe collecties en de goede sfeer zichtbaar zijn.
Bekijk hem hieronder.

Ook een bezoekje brengen aan De Eekhoorn Experience Center?

De Eekhoorn Experience Center
Jan Tinbergenweg 1
1689 ZV Hoorn
088-9666 393
experience@deeekhoorn.com 

Openingstijden
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
1e Paasdag: gesloten
2e Paasdag: 09:30 - 17:00 uur

The Home Style Club
Wil je veranderen in huis, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Met de kant-en-klare interieurplannen zijn The Home Style Club krijg je alle handvatten voor een stijlvol interieur. Voor iedere woonstijl is er een interieurplan te vinden. Ga jij voor een Scandinavisch interieur, industrieel of juist hotel chique? Na aanschaf krijg je direct toegang tot het digitale advies met een compleet kleurenplan, behang opties, vloeren, raambekleding en een zeer uitgebreide shoplist met meer dan tweehonderd producten in verschillende prijsklassen.

Meer informatie:
The Home Style Club
www.thehomestyleclub.com

Publicatiedatum: