Elegantie Turri Design in nieuwe ontwerpen

De elegantie van blauw, in zijn meest perfecte uitdrukking, omsluit traditie in vorm, verandering en richting.

De sofa Azul, van Paola Navone - OTTO Studio voor Turri, versterkt het vakmanschap van het bedrijf door te experimenteren met nieuwe verhoudingen en afmetingen, via een proces van metamorfose. Het macroweefsel van de bank in blauw fluweel, met zijn orthogonale stijl, onthult de schoonheid van de imperfectie door het handwerk.

In contrast met de speelse charme van Azul staat de meer ordelijke Domus sofa van Matteo Nunziati. Naden, precies en regelmatig, omarmen het huidige erfgoed van Made in Italy Turri en bepalen de structuur van de zitting en rugleuning, terwijl ze verschillende mogelijkheden van maten en combinaties mogelijk maken. De bekleding van deze bank van Nunziati wordt geleverd in stof of leer en kan worden toegepast op alle mogelijke configuraties: fauteuil, tweezitter, driezitter en vierzitter.Turri's is een wereld van vormen, materialen, afwerkingen die ook in de Net sofa een raakvlak hebben met Nunziati's ervaring. De hoofdrolspeler hier is, naast eucalyptushout, opnieuw het deskundige vakmanschap van Turri. Een geweven lederen paneel omsluit lederen of stoffen kussens aan de zijkanten, terwijl metalen details contrasteren met de voorkant van de armleuningen.

Het hedendaagse merk Turri gaat verder met de kenmerkende stijl van Giuseppe Viganò door middel van een ander gestoffeerd item: Drum. Verrijkt met metalen inzetstukken, ondersteunt de walnoothouten structuur de zachtheid van grote, onafhankelijke kussens en is ontworpen om maximale compositorische flexibiliteit te bieden. De sofa van Giuseppe Viganò presenteert zich als een vaste vorm in de woonkamer, als twee- en driezits fauteuilversies, of in een modulaire configuratie. Het vakmanschap van het bedrijf breidt zich uit tot de zijpanelen van de armleuningen, die bekleed kunnen worden met glad of geweven leer.

Met de nieuwste collecties bewandelt het design van Turri een weg naar een moderne stijl. Het bedrijf staat open voor verkenning, innovatie en evolutie, maar blijft trouw aan het Italiaanse vakmanschap waarop het is gebaseerd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.