Bob van Bakel, medeoprichter Dutch Sofa Company:

"Klaar voor de volgende stap: grotere partijen en ketens"

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Bob van Bakel en Fairload Nguyen samen besloten een meubelbedrijf op te richten. Door de jaren heen is de producent snel gegroeid en wordt er terrein gewonnen in de meubelwereld. Nu de puntjes op de i zijn gezet is Dutch Sofa Company klaar voor nieuwe stappen. "De organisatie is zo ingericht dat we nog meer in zee kunnen met grotere partijen en ketens", maakt Bob duidelijk.Modellering
Ook op het gebied van Modellering wil Dutch Sofa Company eruit springen. De geproduceerde sofa’s van Dutch Sofa Company zijn vaak op vele manieren te personaliseren. Met daarbij speciale aandacht voor het Discover-programma. "Naast de soort stof kunnen de armleuningen, kussens en poten aangepast worden. Tevens is de diepte en de afwerking van de bank aanpasbaar", vertelt Bob. Hierdoor zijn er ongeveer 4500 verschillende mogelijkheden te bedenken.Private label
Overigens biedt Dutch Sofa Company bedrijven de kans om producten private label te kopen. Dit is zelfs een belangrijk onderdeel van de onderneming. "Meer dan de helft van de omzet komt hiervandaan. We merken dat hier steeds meer vraag naar is", aldus Fairload. Bob vult aan: "Een retailer wil zich ook onderscheiden van de rest en dat kan doormiddel van een eigen label. Anders ben je gewoon een van de zovelen."

Op maandag 6 en dinsdag 7 februari houdt Dutch Sofa Company haar Opendeurdagen voor bezoekers. Tegelijk met Meubelhart Beusichem houdt de meubelproducent de huisshow. Iedereen is uitgenodigd om de bankstellen in Beusichem te komen bezichtigen.Meer informatie:
Dutch Sofa Company
Ringelpoel 4D
4112 MA Beusichem
+31 851306844
www.dutchsofacompany.nl

Bob van Bakel
+31 (0)6 55362000
bob@dutchsofacompany.nl

Fairload Nguyen
+31 (0)6 15006660
fairload@dutchsofacompany.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.